Lepa in zdrava s kozmetično akupunkturo – 20% popust pri zakupu paketa

Od 24.6.2024 do 8.7.2024 smo za vas pripravili akcijo ‘Zdrava in Lepa’, s katerim nudimo 20% popust pri zakupu minimalno šestih tretmajev kozmetične akupunkture. Poleg tega vam v tem paketu nudimo še brezplačni 15 minutni diagnostični pregled, kjer bo zdravnik Wang na podlagi pulz in jezik diagnostike ocenil celostno stanje vašega telesa.

Za razliko od injekcijskih postopkov kozmetična akupunktura ne obravnava le znakov staranja, temveč tudi splošno zdravje kože in celotnega telesa. S postopki je koža videti mlajša, bolj gladka in voljna, zmanjšajo se gubice in, kar je najpomembnejše, koža postane bolj zdrava, saj kozmetična akupunktura deluje na telo celostno in se njen učinek kaže tudi na površini telesa – na obrazu.

kozmetična akupunktura

Akupunktura poveča pretok krvi in telesnih tekočin, s čimer pomaga vzdrževati zdrav tonus kože in mišic, tako da kožo in obrazne mišice hrani, vlaži in ‘dviguje’ upadlo energijo. S povečanjem limfnega pretoka se okrepi tudi imunski sistem – naša koža pa je bistveni del našega imunskega sistema, saj nas zdrava koža varuje pred vdorom škodljivih, patogenih vplivov iz okolja. Ko je vzpostavljeno ravnovesje notranjih organov in dober pretok energije po telesu, so naše telo, naš um in naš videz sijoči.

Pokličite nas na 031 766 888 ali nam pišite na info@daotkm.si za termin kozmetične akupunkture. Popust bomo upoštevali za naročila, prejeta do 8.7.2024.

Vabljeni!

*redna cena ene terapije je 55 € (8 terapij 440 €)
*cena terapije s popustom na paket je 44 € (8 terapij s pregledom 352 €)
*prihranek 88 € oziroma 103 €, ker je vključen še 15 minutni pregled