Delavnica kitajske samomasaže

Prisrčno vas vabimo na delavnico kitajske samomasaže. Namenjena je vsem, ki bi se radi pobliže spoznali z meridijani (energijskimi kanali) in akupunkturnimi točkami na naših telesih. Tako si boste lahko lažje pomagali, ko vas bodo pestile težave ali pa še dodatno podprli svoje terapije z akupunkturo.

Na delavnici bomo spoznali:

  • glavne meridijane oziroma energijske poti, ki tečejo po našem telesu
  • glavne akupunkturne točke ter čemu služijo
  • osnove kitajske terapevtske samomasaže Tuina
  • osnove meditacije in tehnike sproščanja
  • qi gong (či gong) za pripravo na masažo
     

Pridobili boste znanje, s katerim si boste sami znali olajšati bolečine in napetosti ter se globinsko sprostili. V sproščenem okolju boste ponovno odstranili energijske blokade v vašem telesu in se naužili sveže energije.

KDAJ IN KJE?

Delavnica bo potekala v soboto 28.2.2015od 10h do 13h, v našem centru Dao TKM na Savski cesti 10 v Ljubljani.

PRIJAVE:

Ker je število mest omejeno, vas prosimo, da se na delavnico prijavite najkasneje do ponedeljka, 23.2.2015 na naš e-naslov: info@daotkm.si ali nas pokličete na 031 766 888. V primeru, da se delavnice želite udeležiti, je predhodna prijava obvezna.

CENA:  60 €

  • Poleg delavnice prejmete tudi knjigo Qi samomasaža od priznanega daoističnega mojstra Mantak Chia, založbe Cangura.com ter
  • Darilni bon z 20% popustom za diagnostični pregled pri dr. Lu Li

S prijavo vam na e-naslov pošljemo predračun, ki ga je potrebno poravnati do srede, 25.2.2015, lahko pa se oglasite tudi v naši ordinaciji Dao TKM.

Delavnico bo vodila naša prevajalka in izvajalka terapevtskih masaž Leja Benedičič. V TKM se je izpopolnjevala na Kitajskem pri zdravnici TKM Lily Li (akupresura, tuina masaža, refleksna masaža stopal, moksibustija in čašenje) ter na Tajskem v Old Medical School, Chiang Mai (tajska masaža in akupresura). V Sloveniji se je udeležila vrsto masažnih tečajev (refleksna masaža stopal, energijska masaža, terapevtska masaža hrbta …). Povsod po svetu se je poglabljala v razne tehnike dela z energijo, sproščanja, dela z zavestjo telesa, naravnega plesa in giba.