Alergije – komplet 8 terapij z 20% popustom in gratis pregled!

Za uspešen boj proti alergijam smo za vas pripravili poseben sklop kombiniranih terapij, prilagojenih posamezniku.

Zdravljenje alergij je kompleksno in potrebuje več kombinacij za uspešen rezultat. Vsaka terapija mora biti prilagojena posamezniku, saj je lahko vzrok za enake simptome pri dveh posameznikih popolnoma drugačen.

3 Organi, izpostavljeni v primeru alergij, so po TKM Pljuča, Vranica in Ledvice

Pljučni Qi je odgovoren za pravilno delovanje celotnega respiratornega trakta, vključno z nosno votlino. Vranični Qi pa nadzoruje prenos tekočin po telesu. Ko se Vranični Qi oslabi, se posledično oslabi tudi funkcija prebave, kar lahko privede do prevelike proizvodnje sluzi, ki se začne nabirati v Pljučih. Ledvice so po TKM najpomembnejši organ, saj grejejo, prehranjujejo in krepijo vse ostale notranje organe. Kadar so v neravnovesju in postanejo šibke tako ne opravljajo več svojih primarnih fizioloških funkcij, kar posledično vodi do neravnovesja ostalih organov. Zato se v primeru alergij in tudi drugih bolezni dodatno krepijo tudi Ledvice.

Kadar ni prisotne notranje Vročine se kombinirajo akupunktura, moksibustija in zeliščna medicina. V primeru nakopičenih toksinov se poleg akupunkture uporabijo tudi ventuze, ki toksine in notranji Mraz preženejo iz telesa. V skoraj vseh primerih pa se uporablja tudi zeliščna medicina v obliki raznih čajev, kopeli ali drugih, ki skupaj z ostalimi terapijami tvorijo celostno zdravljenje in zagotavljajo telesu in notranjim organom maksimalno okrepitev.

akupunktura

Kombinacije, ki jih nudimo za doseganje najboljšega rezultata

Brezplačni diagnostični pregled

4x terapija akupunkture z ventuzami (vakuumski kozarci)

4x terapija akupunkture z aurikuloterapijo (ušesna refleksoterapija)

+ gratis terapija z moksibustijo po potrebi (glede na vzrok)

Cena sklopa po znižani ceni: 256 € (redna cena 360 €, prihranek 104 €)
V ceno je vštet tudi diagnostični pregled, 30 minut.

Pregled je pred začetkom terapij izjemno pomemben, saj zdravnik TKM na podlagi pulz in jezik diagnostike ter temeljitega izpraševanja posameznika odkrije vzrok za nastanek alergij, razloči načrt zdravljenja ter svetuje posamezniku glede metod, ki je dobro, da jih izvaja doma.

Podrobnejše o alergijah si preberite s klikom TUKAJ

Vabljeni na pregled in terapije!