Nagradna igra – Pogoji sodelovanja

Pogoji sodelovanja v nagradni igri:

ORGANIZATOR NAGRADNE IGRE

Organizator nagradne igre Dao TKM je ordinacija Dao TKM podjetja EUROHIT d.o.o. s sedežem na Podgorski 38, 2380 Slovenj Gradec

DATUM IN KRAJ NAGRADNE IGRE

Nagradna igra se izvaja na razstavnem prostoru ordinacije Dao TKM na sejmu Narava-zdravje 2015 v obdobju sejma od 5. do 8. novembra 2015.

UDELEŽENCI NAGRADNE IGRE

Udeleženec nagradne igre je lahko vsak, ki se strinja s pravili, razen oseb, zaposlenih pri organizatorju nagradne igre oz. njihovih ožjih družinskih članov.

POGOJI ZA SODELOVANJE

Sodelujoči v nagradni igri se strinjajo, da lahko organizator v tej nagradni igri uporabi pridobljene kontaktne podatke za izvajanje kasnejših lastnih promocijskih aktivnosti (pošiljanje obvestil in novic o nagradnih igrah, pošiljanj poslovnih obvestil, druga obvestila in novice).

Organizator se obvezuje, da bo zagotovil prejemnikom tovrstnih promocijskih obvestil možnost, da se v kateremkoli trenutku odjavijo iz liste prejemnikov obvestil.

Organizator nagradne igre se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ter da jih ne bo posredoval tretjim osebam.

Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je, da se sodelujoči strinjajo s pravili nagradne igre. Šteje se, da s samim sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči pristane na vse pogoje v zvezi z nagradno igro.

NAGRADE

1x Podrobnejši diagnostični pregled in 2x terapija pri dr. Lu Li, primarijki Tradicionalne Kitajske Medicine
3 x Osnovni diagnostični pregled pri dr. Lu Li, primarijki Tradicionalne Kitajske Medicine
5x Knjiga avtorja Mantaka Chi (Chi Nei Zhang ali Kozmično razstrupljanje ali QI samomasaža)

ŽREBANJE NAGRAD

Javno žrebanje nagrad bo potekalo v ordinaciji Dao TKM in sicer v ponedeljek, 9.novembra ob 13.00.
Za več informacij o nagradni igri smo dosegljivi na telefon 031 766 888 ali preko e-maila: info@daotkm.si